Aktiviteetit

Mökin varusteisiin kuuluu soutuvene, joten voit soudella ja kalastaa järvellä. Valtion kalastonhoitomaksu oikeuttaa kalastamaan yhdellä vavalla ja vieheellä, vetouistelemaan yhdellä vavalla, vieheellä ja painovieheellä, sekä kelaonkimaan. Mikäli haluat kalastaa useammalla vavalla tai käyttää pyydyksiä kuten katiskaa tai verkkoa, voit hankkia lupia näille Nesteeltä tai Intersportista (rajoittamaton viehelupa 10 euroa/hlö, pyydyslupa 2 euroa / pyydys). Myös valtion pienriista-alueet ovat lyhyen matkan päässä.

Lisäksi vuokralaisten käytössä on suppilauta, mökin pihalla on siirreltävä frisbeegolfkori ja frisbeet, tikkataulu ja tikat sekä pihapeleistä petankki ja mölkky.

Sotkamon ja vuokatin liikuntapaikat kuten  27+9 reikäinen golfkenttä, laskettelurinteet, hiihtoladut, hiihtoputki ja Angry Birds activity park ovat reilun 10 kilometrin päässä. Talvisin mökin lähistöltä kulkee moottorikelkkareitti.

Kainuun nähtävyydet ja aktiviteetit ovat helposti saavutettavissa.

Alla on lueteltu joitain lähiseudun harrastusmahdollisuuksia:

Vuokatin urheiluopisto (ampumahiihto, frisbeegolf, jalkapallo, judo, koripallo, kuntosali, lentopallo, maastohiihto, maastojuoksu, maastopyöräily, mäkihyppy, melonta ja soutu, rullahiihto, salibandy, sisäpyöräily, squash, sulkapallo, suunnistus, telinevoimistelu, tennis, uinti, ulkoilu, vaellus, yleisurheilu)

Superpark Vuokatti (bmx-pyöräily, golf-sisälyöntipaikka ja -simulaattori, kiipeilyseinä, minigolf, parkour, rullaluistelu, scoottaus, skeittaus, trampoliini)

Vuokatin Jäähalli (jääkiekko, luistelu, taitoluistelu)

Bowlcircus Vuokatti (keilailu, biljardi, frisbeegolf)

Katinkulta Golf (golf, futisgolf)

Holiday Club Katinkulta (kylpylä, keilailu, allasjumppa, jumppa, kuntosali, tennis, sulkapallo, squash, sähly, lentopallo, retkiluistelu, fustra)

Vuokatinrinteet (laskettelu, lumilautailu, snowtubing, maastohiihto)

Salmela DiscGolfPark (frisbeegolf)

Deligood Vuokatti DiscGolfPark (frisbeegolf)

Heinämäki DiscGolfPark (frisbeegolf)

Vuokatti Action (seinäkiipeily, köysilaskeutuminen, jousiammunta, puhallusputkiammunta, vaijeriliuku, curling ja jääkolkka, bodyzorb-potkupallo, kiiking-ympärikeinu, bungee-trampoliini,
vaellukset, lumikenkäretket, metsägolf, potkupallometsägolf)

Vuokatin vesiurheilukeskus (SUP, melonta, wakeboard)

GoVuokatti (metsästys, elämyslaitteet)

Vuokatti Safaris (huskysafarit, moottorikelkkasafarit, lumikenkäily, RIB-venesafarit, kalastusretket, vaellus, melonta, karhunkatselu, revontuliseikkailut)

Ketunpolku safarit & seikkailut (melontasafarit, moottorikelkkasafarit, mönkijäsafarit, paintball, kalastussafarit, retket)

Kainuun Vaellustalli Oy (ratsastusretket)

Naapurinvaaran huvikeskus (tanssi)